avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... DECLARATIE DOSAR PENAL
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

DECLARATIE DOSAR PENAL

Buna ziua!
Acum 4 ani (aproximativ) am lucrat la o firma ca agent securitate.Un coleg de al meu a avut o altercatie cu o persoana in una din turele sale si l-a lovit.La momentul respectiv am declarat ca nu am vazut altercatia (chiar nu am vazut-o) si nu era el de munca ci eu,el aflandu-se acolo doar ca ca sa ia tura in primire.Acum am primit citatie de la politie ca martor in acest caz,insa spre surprinderea mea nu mai stiam nici cum il chema pe colegul meu.Intrebarea este:daca maine ma duc la politie ce fac?Nu pot sa declar lucruri care nu le mai tin minte si nici nu pot sa adaug de la mine.Pot sa scriu in declaratie ca nu mai imi aduc aminte???Declaratiile nu or sa fie la fel ,insa au trecut 4 ani si la firma aceea am lucrat 3 luni,nici nu mai tim minte numele intreg al directorului .Pot fi acuzat de declaratie falsa.Fals nu are ce sa fie daca scriu ca nu mai tin minte,poate doar sa se puna la indoiala buna mea vointa de a declara,insa nu este cazul.
Ultima modificare: Vineri, 16 Decembrie 2011
ioannes, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 22:46, 16 Decembrie 2011
dar chestiile astea nu au termen de prescriptie? care este termenul ala pentru infractiunea colegului?
Aveti posibilitatea sa declarati organului de urmarire penala ca data fiind perioada lunga de timp scursa nu mai retineti exact cele intamplate si ca solicitati sa vi se reciteasca prima declaratie , urmand ca dupa citirea acesteia sa declarati ca va mentineti cele declarate cu acea ocazie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna,doresc si eu sa stiu ce mi se poate intampla un om simplu un om simplu Am fost angajat la o firma de distributie pe postul de agent rezerva si dupa circa o saptamana agentul cu care am fost pe teren in ziua respectiva a iesit in ... (vezi toată discuția)
Acuzatie lovire ContSters238383 ContSters238383 Buna ziua, acum cateva luni a avut loc un incident in care nu am fost implicat,dar spectator(niste indivizi au avut o altercatie langa mine intr-un club). Acum ... (vezi toată discuția)
Despre marturie.fie ea mincinoasa sau reala. Sonji Sonji Cum poate dovedi o instanta ca un martor minte sau spune adevarul?? Oricine poate apela la prieteni sau membrii de familie sa depuna marturie impotriva celui ... (vezi toată discuția)