avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract munca cu jumatate de norma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract munca cu jumatate de norma

Buna ziua! Multumesc ptr. raspunsul ce mi l-ati transmis acum 4 zile. Va rog sa ma ajutati in continuare. Pot sa inchei contract de munca individual pe functia de consilier juridic, cu jumatate de norma (deci 4 ore de munca)? In acest sens ce salariu se trece pe contract? 600 lei, respectiv jumatate din minimul prevazut ptr. angajati cu studii superioare, sau nu pot sa inchei decat contract de prestari servicii, eventual colaborare ori ce mai este in viguare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:23, 16 Decembrie 2011
Da, puteti incheia un c.i.m. cu timp partial de 4 ore/zi ... salariul minim va fi de 335 lei , iar de la 01.01.2012 .de 350 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Slariu part time pentru angajat cu studii superioare kigallu kigallu As dori sa stiu ce salariu ar trebui trecut in cartea de munca pentru un job part time, de la 9:00 la 13:00, in conditiile in care am studii superioare? ... (vezi toată discuția)
Cim cu timp partial taie taie Buna seara, Am o nelamurire in legatura cu un CIM cu timp partial, si anume: timp de munca 4ore/zi si un salariu de 513lei brut. Salariatul are studii ... (vezi toată discuția)
Asociat unic si angajat mariadana mariadana Daca asociatul este angajat la propria firma, pe post ce necesita studii superioare, dar societatea poate sa suporte doar salariul minim pe economie( soc. ... (vezi toată discuția)