avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fara "relatii"poti castiga un proces??
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fara "relatii"poti castiga un proces??

buna ziua
in societaea unde lucrez de ceva ani, patronul care nu stie cam sa scape de mine, ca sa-si aduca un nepot pe postul meu, m-a facut vineri ca pe o "albie de porci", de fata cu angajatii si colegii mei. :((
Mi-a spus ca sunt un incompetent, ca ma tine in servici de mila, ca nu corespund ca pregatire profesionala, ca sunt nesimtit, prost...handicapat, ba mai mult a avut intentia de a ma lovi cu palma dar, s-a oprit deoarece colegii au scos ca un sunet de uimire
Eu am reusit o parte din discutia cu el s-o inregistrez pe telefonul meu mobil care-l aveam pe birou.
I-am spus ca ptr. toate abuzurile pe care le face asupra mea si ptr. insulte il dau in judecata, dar mi-a spus ca fara " relatii" nu castig nimic
Oare ce relatii trebuie, domnilor sa am?
Si dreptatea se face tot cu " relatii"?
multumesc
marius ionescu
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 17:00, 14 Octombrie 2008
Nu poate fi vorba de ,,relatii" pentru castigarea unui proces.
Daca aveti probe in mod normal trebuie sa obtineti castig de cauza.Aveti colegii martori dar nu stiu daca se vor prezenta la proces.
In mod concret ce anume doriti sa obtineti prin castigarea procesului ?

avocat Claudiu Lascoschi
Fără "relaţii" poţi cîştiga un proces??

Da. După cum, chiar şi cu relaţii, aţi putea să-l pierdeţi.

Depinde doar de adevărul celor afirmate şi de ştiinţa de a le dovedi în instanţă.

Ptr. cate jigniri si penalizari de 10% pe motive neintemeiate, am primit in 6 ani de cand lucrez vreau sa-l dau in judecata ptr. calomnie...M-am saturat cate indur
cu colegii e cam greu sa vina ca martori ca-si taie craca de sub picioare daca depun marturie...
dar inregistrarea ma ajuta cu ceva?
se aude destul de clar cand imi spune ca sunt nesimtit, prost...incapabil si handicapat
Ultima modificare: Luni, 13 Octombrie 2008
Graminede, utilizator
themis....
cine are "stiinta" de a dovedi ca eu spun adevarul???
eu daca rog colegii sa vina ca martori nu vin de frica ca-si pierd postul...el patronul daca ii momeste cu mariri importante de salariu, cum are obiceiul sa faca, sunt destui care ar veni sa-i sustina lui cauza
Deci.....cum a-ti spus, poti pierde cu relatii ???????:D
Graminede, utilizator
Da... cam aşa spunea-m... B-)

Dacă tot a-ţi corectat, ar trebui să-mi retrag postarea. :D
themis, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme cu un vecin ralu02 ralu02 Buna seara, am nevoie de un sfat si nu in ultimul rand de un model de plangere penala pentru injurii, insulta si alte cuvinte jignitoare pe care mi le-a ... (vezi toată discuția)
Calomnie pacolina pacolina Buna ziua,as vrea sa stiu daca pot avea castig de cauza in care imi dau seful in judecata pt calomnie.Am lucrat cate 2 persoane pe schimb,s a furat din magazin ... (vezi toată discuția)
Martori in procese de divort rich rich am fost numit ca martor intr-un proces de divort. citatie insa nu am primit. din anumite motive nu doresc sa ma prezint.ce se poate intampla daca nu ma ... (vezi toată discuția)