avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... refuz de returnare bani
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

refuz de returnare bani

acum o saptamana am cumparat o poseta cadou pe care nu am folosit-o.dupa 4 zile incerc sa returnez acel produs deoarece nu sunt multumit dar am fost refuzat pe motiv ca banii nu se pot returna sa imi aleg alt produs dar eu nu vreau.Cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:25, 16 Decembrie 2011
Daca produsul are defecte vanzatorul vi-l poate inlocui sau va poate returna banii. Altfel nu e obligat, din alte considerente care tin de razgandire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. am achizitionat de la magazinul kenvelo o camasa ... roxana ionescu roxana ionescu Buna seara. Am achizitionat de la magazinul Kenvelo o camasa de dama pt.a o face cadou. Masura nu a fost buna si m-am dus in aceeasi zi sa o schimb. Nu avea ... (vezi toată discuția)
Restituire bani comerciant - produs defect Betty06 Betty06 As vrea sa stiu daca un comerciant imi poate refuza restituirea banilor atunci cand returnez un produs cumparat deja defect de la el. Mentionez ca am cumparat ... (vezi toată discuția)
Retur produse laky laky Buna ziua. Cu respect va adresez rugamintea de a ma indruma in urmatoarea problema. Am cumparat un produs si dupa numai 8 zile de utilizare acesta s-a ... (vezi toată discuția)