avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Teapa
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Teapa

Buna ziua. As avea si eu o intrebare. Am luat o teapa pe un site de vanzari online. Mai precis mam inteles cu cineva pentru un schimb, Schimb care a avut loc prin posta fiind la distante destul de mari. E vorba de un schimb de telfoane mobile. Am primit coletul dar cand lam deschis in colet nu era produsul care mi sa propus si care mi sa aratat. Ce as putea face in cazul asta? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: alexandrugroza , utilizator 14:37, 17 Decembrie 2011
sa incercati sa aflati datele de contact reale ale vanzatorului si sa-l actionati in judecata.
Daca aveti dovezi cum ca in acel pachet nu se afla ceea ce ati vazut (probabil prin fotografii) sau ceea ce ar fi trebuit sa primiti, va puteti adresa politiei/parchetului cu o plangere pentru infractiunea de inselaciune.
Trebuie sa tineti cont ca in lipsa acestor dovezi nu poate fi credibil ca dvs. nu ar fi trebuit sa primiti acel telefon ci un altul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune? schimb de telefoane prin intermediul unui site ionutsteaua ionutsteaua Doresc sa stiu si eu daca pot rezolva in urmatorul caz : PE saitul okazii.ro am incercat sa fac un schimb de telefoane mobile...si am cazut deacord sa facem ... (vezi toată discuția)
Inselaciune / abuz de incredere online ciprian_u ciprian_u Buna ziua! Recent i s-a intamplat unui prieten sa fie victima unei inselaciuni online, i-am propus sa se duca sa depuna plangere la politie, dar el e convins ... (vezi toată discuția)
Probleme vanzare pe site de anunturi ismikanda ismikanda Buna! Acum cateva zile am vandut o componenta IT, pe un site (bine-cunoscut la noi in tara, de vanzari/cumparari). Un domn din oarecum apropierea localitatii ... (vezi toată discuția)