avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA transfer proprietate fara plata tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

transfer proprietate fara plata tva

va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema. o firma detine o hala, hala pe care doreste sa o treaca pe numele unei persoane fizice. cum se poate realiza acest lucru fara a plati tva?
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 19:48, 17 Decembrie 2011
de asemenea, tin sa mentionez ca hala a fost construita de persoana juridica inainte de aderare
puteti vinde hala in regim de scutire tva si nu veti fi obligat sa ajustati tva dedusa la construire deoarece perioada de ajustare a expirat, aceasta fiind de 5 ani (60 luni).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament cu sau fara tva deacroxana deacroxana Conform Codului Fiscal un apartament este considerat nou pana la data primei ocupari. De aici ar rezulta ca daca pe urma vrem sa vindem apartamentul se poate ... (vezi toată discuția)
Scutiri de tva alinamunteanu alinamunteanu buna ziua, am o sc platitoare de tva pe care am cumparat un spatiu comercial in 2002 ; in urma acestei operatiuni am recuperat tva-ul ; acum doresc sa imi ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament - regim tva NeliDede NeliDede Buna ziua, Am o problema,daca ma poate ajuta cineva O societate detine 2 apartamente , pe care acum doreste sa le vanda. 1)Societatea este platitoare de ... (vezi toată discuția)