avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Drum public distrus
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Drum public distrus

acum 2 luni firma de apa-canal a facut lucrari ptr.canalizare pe strada.acum ca a inceput ploaia huma s-a muiat si cu masina e imposibil de mers,fiind rampa,iar pe jos te innamolesti pana la glezne.acest drum fiind in municipiu.pot suna la politie sa reclam firma si care articol din lege pot invoca deoarece imi las masina la 150 m de locuinta.multumesc
Cel mai recent răspuns: biztza , utilizator 12:25, 18 Decembrie 2011
Nu politia este competenta.
Daca va referiti la solicitarea de daune va puteti adresa direct instantei de judecata care va aprecia in concret in functie de probe.
nu vreau daune ci sa repare drumul.trebuie sa existe o solutie mai rapida decat justitia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un mic ajutor de la consultanții de asigurări - mașină cu posibilă daună totală Nevzat95 Nevzat95 Astazi data 20.02.2018 am avut un accident, mergeam pe drum prioritar la care de pe drum secundar a iesit o dubita in fata nu am putut sa il evit lovitura a ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere, asigurare verbala si inselaciune constructor Urusag Urusag Buna ziua, Buna ziua, Suntem o asociatie de proprietari recent infiintata si principala noastra problema este faptul ca, constructorul vazut cu banii in ... (vezi toată discuția)
Cu cine sa ma judec si ce sanse am? dlhmarius dlhmarius Buna seara, Ma confront cu urmatoarea situatie. In seara de joi 23 mai circulam cu autoturismul personal pe o strada din municipiul Iasi, afara fiind o ... (vezi toată discuția)