avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... inselaciune
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

inselaciune

Am o problema pe care nu pot sa o rezolv cu politia.Mama in varsta de 83 de ani proprietara unui ap. a primit in casa o fam care au pacalit-o ca o ajuta si nu mai pleaca de acolo.Eu sunt fata ei am fost la mama nu am putut sa o vad nu mi-au deschis usa.dupa insistente a aparut la usa mama vanata la ochi si mi-a spus sa plec ca nu vrea sa ma vada oamenii astia sunt buni si o ajuta.Am dubii mari pentru ca politia mi-a spus sa-mi retrag plangerea si cred ca favorizeaza infractorii.Ce pot face eu in situatia asta si cat mai repede.Este mama in mare pericol ea nu-si da seama deloc.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:25, 18 Decembrie 2011
Precizati concret conditiile si termenii in care mama dvs a permis tertilor sa locuiasca in apartament,s-a incheiat inscris autentificat,s-a permis mutatie?
Pentru siguranta mamei dvs ,verificati ca tertii sa nu fi desfasurat demersuri pentru instrainarea imobilului
In calitate de fiica verificati la OCPI
Eventual verificati rolul imobilului la autoritatea fiscala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire apartament nicaedith nicaedith Bunica mea locuieste intr-un ap cu 2 camere(singura) are 2 fete care mostenesc acest apartament in urma decesului bunicii. Matusa mea si mama mea nu se inteleg ... (vezi toată discuția)
Ce risc permitind ocuparea temporara a apartamentului nelocuit rodi2014 rodi2014 Detin impreuna cu sotul meu un apartament nelocuit, in care am permis nepoatei mele sa locuiasca (permis verbal, plus un mesaj electronic informal in acelasi ... (vezi toată discuția)
Pot evacua nepoata din casa mostenita de mine si tatal ei? mika^ mika^ Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti in legatura cu modul legal prin care as putea sa o evacuez pe nepoata (fiica fratelui) din casa pe care eu si fratele meu am ... (vezi toată discuția)