avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu crestere copil

Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: Daca o persoasa are incheiat cu un angajator un CIM pe durata determinata, adica pana la data de 01.12.2008, iar la 1.07.2008 a nascut si a intrat in concediu pentru cresterea copilului pana la 2 ani. Angajatorul ce obligatii mai are fata de aceasta persoana la revenirea (daca mai poate fi vorba de o revenire) din concediu?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elenajaad , utilizator 15:32, 28 Octombrie 2008
Prcentul acesta se aplica asupra acestei medii a ultimelor 12 luni, indiferent ca ati fost in ccc sau nu, dar exista si varianta ca daca suma rezultata in urma aplicarii acestui procent nu va avantajeaza, puteti opta pentru cei 600 ron.
In cazul in care pe langa contractul de munca pe per ned full-time la soc com X mai am si un contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma redusa la soc com Y, cererea de suspendare a cim o depun la ambele soc com? Adeverinta necesara depunerii dosarului pt CCC trebuie eliberata de ambii angajatori?
Va multumesc!
Asa este.
Cereti completarea adeverintei de fiecare dintre angajatori, pentru calcularea celor 85 % si ambele contracte trebuiesc suspendate
Ultima modificare: Marți, 28 Octombrie 2008
Nicoleta Ilea, Consultant resurse umane
va multumesc mult pt ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil lorelena1306 lorelena1306 Stimati domni, Sunt interesata de subiectul indemnizatie crestere copil. Sunt studenta in anul 3 la UTCB, sunt angajata de 1 luna si sunt insarcinata in ... (vezi toată discuția)
La indemnizatia de crestere copil se ofera 85% din ce salariu? florian_m21 florian_m21 Daca imi iau concediul de crestere copil si in ultimul an am cotizat 6 luni ca angajat la o firma si 6 luni la alta firma cu salarii diferite, ultimul ceva mai ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului cotropica87 cotropica87 Am 2 ore trecute pe carte de munca si un salariu de 200 de lei, se poate sa platesc eu separat darile la stat sa primesc o indemnizatie mai mare nu cea de 600 ... (vezi toată discuția)