avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... contopire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

contopire

Am doua condamnari definitive cu suspendare sub supraveghere ,una de 3 ani si una de 5 ani .Amandoua pentru abuz in serviciu.As dori sa stiu ce trebuie sa fac sa raman cu o singura condamnare si daca se poate deduce din aceasta si perioada cat am fost arestata pana la ramanerea definitiva a solutiei Am stat arestat 19 luni
Cel mai recent răspuns: popescu-sorin , utilizator 13:56, 20 Decembrie 2011
amandoua sunt cu suspendare si sunt date in acest an in februarei rsepectiv noiembrie 2011
si as dori sa fac contopirea lor si deducerea periaodei cat am fost arestat dar nu stiu cum sa formulez cererea de contopire sau daca gasesc undeva model

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformarea recidivei in concurs manuel.t manuel.t Bunaseara. Am si eu o mare nelamurire. O cunostinta mi-a povestit recent ca a savarsit 3 infractiuni: - Infractiunea 1. Furt calificat savarsit in ianuarie ... (vezi toată discuția)
Contopire erikaandreea erikaandreea daca ai doua delicte si ai condamnare la primul delict de 4 ani si la al doilea de 1 an ,deci pedeapsa cumulata ar fi de 5 ani se poate face contopire de ... (vezi toată discuția)
patru dosare penale - contopire pedepse, posibilitate eliberare conditionata maneageorge99 maneageorge99 Buna ziua !Am ispasit 2 ani dintr-o pedeapsa cu executare de 4 ani si m-am eliberat conditionat in iarna anului 1998. In anul 2000 am fost condamnat la 2 ani ... (vezi toată discuția)