avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii fisa sintetica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

fisa sintetica

Buna ziua. Am nevoie de ajutorul dvs. Am depus d112 rectificativa pt lunile ian - iulie 2011. Am facut comparatie intre declaratiile initiale si declaratiile rectificative. Rezulta ca am de plata la finante pt impozitul pe salarii din evidenta mea contabila suma de 62686 compusa din impozitul pt luna nov de 62628 si 58 lei diferenta dintre D rectificative si d initiale. Am luat fisa sintetica de la finante , din care rezulta ca am de plata 62648. Cei 58 lei au fost luati in calcul ca fiind de plata la cass. Intrebare: cum fac OP? Achit impozitul cum il am in evidenta mea contabila si fac adresa la finante la care atasez explicatii si copii dupa toate declaratiile? Va rog sa ma ajutati!
Ultima modificare: Duminică, 18 Decembrie 2011
alinus_pit, utilizator
Cel mai recent răspuns: iancuveronica , utilizator 21:23, 19 Decembrie 2011
Analizati bine de tot codul cu care ati transmis datele la fisc( prin selectare eronata a obligatiei in D112) numai asa se puteau inregistra cei 58 de lei la cass.Reveniti cu o rectificativa si platiti pe aceleasi coduri (conturi)din D 112 ca sa se inchida obligatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezerva legala in d101/an fiscal 1 vioviod vioviod in decembrie 2009 am constituit rezerva legala in valoare de 40 lei. In Declaratia 101/ an fiscal 1 ( 01.01.2010-30.09.2010) aceasta rezerva nu se trece la ... (vezi toată discuția)
Datorii la stat danahm danahm Anul trecut in decembrie am mers la o contabila sa aflu ce e de facut pentru a fi cu actele societatii la care sunt administrator in regula ,relatand faptul ... (vezi toată discuția)
Am gresit!va rog ajutati-ma! emilia73 emilia73 Din vina mea, nu am inregistrat cateva bonuri fiscale emise de casa de marcat.Bonurile sunt din februarie, aprilie si iunie.Ce ma fac?Se modifica vanzarile, ... (vezi toată discuția)