Buna seara,
Pot invoca cu succes in recurs la Curtea de Apel (ultima mea cale de atac) exceptia lipsei de interes intr-un proces de anulare a unui certificat de mostenitor dupa bunica mea ?
Precizez ca eu (in calitate de parat) am castigat prima oara la fond, apoi partea adversa (care nu este implicata direct in mostenire) a facut recurs pe baza art. 88 / Legea 36/1995, pentru faptul ca i-au fost lezate interesele de a promova o actiune prin care sa obtina o hotarare care sa tina loc de act autentic de v/c, prevalandu-se pe o chitanta de mana, litigiul s-a rejudecat in fond, au adus martori care nu au spus adevarul, instanta de fond de la rejudecare, le-a dat dreptate, pe baza declaratiilor mincinoase, s-a retinut ca tatal meu, decedat in 1997, a acceptat in mod tacit succesiunea dupa bunica (prin faptul ca a inmormantat-o pe bunica si ca dupa inmormantare ar fi preluat niste mobila din locuinta instrainata).
Precizez ca exista dovezi ca martorii nu au spus adevarul si ca exista mai multe contradictii intre interogatoriile luate reclamantilor (reclamantii sunt divortati, dar nu au facut partajul pe acea casa si teren) si marturii.
Precizez ca in momentul semnarii chitantei de mana, in 1976, bunica mea traia si nu rezulta din nici un act ca dansa a acceptat aceasta instrainare. Bunica mea a decedat la 2 luni de la realizarea chitantei de mana de catre tatal meu, fara consimtamantul dansii.
Precizez ca, desi avocatul care ma reprezinta a depus inscrisuri care demonstreaza marturia mincinoasa a martorilor de la rejudecare in fond si a subliniat contradictiile flagrante chiar intre interogatoriile reclamantilor (care sunt divortati din 1988), nu mai vorbim de celelalte contradictii cu marturiile mincinoase, am pierdut si in Apel si acum astept hotararea ca sa fac recurs la Curtea de Apel.
Astept raspunsurile Dvs.
Cu stima,
Sorin
Cel mai recent răspuns:
ContSters222775 , utilizator
18:43, 19 Decembrie 2011