avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... acte de divort din Spania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

acte de divort din Spania

Buna ziua,
Sunt divortata in Spania , iar in urma div. am obtinut custodia copilului . Actele de divort sunt trimise in Rom. pentru recunoastere. Data s-a fixat la sfarsitul lunii , dar in urma unor acte depuse la tribunalul din Rom. , termenul a fost pus mai devreme cu doua sapt.
Va rog sa-mi spuneti cum este posibil ca noua data sa o aflu de pe net?Nu trebuia sa primesc o instiintare?
Cum este posibil ca pe doua site-uri noua mea data este diferita?Pe un site este 14 iar pe al doilea 13 ( octombrie) .
Eu nu stiu cum este posibil ceea ce spuneti dar cel mai simplu ar fi sa va angajati un avocat din Romania daca aveti interesul ca procesul sa se desfasoare in bune conditii si fara sa aveti intrebari fara raspunsuri.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincredintarea minorului in romania beti66 beti66 Buna ziua Sunt divortata in Spania , am primit custodia fetei iar hotararea de divort si custodia sunt definitive si executorii. Hotararea de divort si ... (vezi toată discuția)
Un tata care nu respecta legile si care nu se gandeste la copil beti66 beti66 STAU IN SPANIA LEGAL CU DREPT DE MUNCA PANA IN 2012 .IN ACEST AN AM DIVORTAT AICI SI IN URMA DIVORTULUI AM OBTINUT CUSTODIA FETEI DE 10 ANI . IN URMA ... (vezi toată discuția)
Pot parasi spania daca sunt chemat la prima judecata? tatageorge tatageorge Buna ziua Suntem in Spania si sotia m-a dat in judecata pentru maltratare psihica. A bagat si divort iar in viitor am prima infatisare. Daca nu ma voi ... (vezi toată discuția)