avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plangere contraventionala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere contraventionala

Buna ziua,

In luna septembrie am primit o amenda contraventionala. Procesul-verbal de contraventie a fost contestat in termen de 15 zile la judecatorie, si primul termen de judecata este fixat in luna februarie 2012. De curand am primit de la Primarie o Somatie de plata, titlul executoriu fiind PV contestat.
Primaria de la care am primit Somatia de plata se afla in localitate de domiciliu, iar contestatia PV am depus-o la Judecatoria din alta localitate decat cea de domiciliu.Pentru a contesta Somatia de plata am nevoie sa dovedesc ca am depus contestatie la PV.
De la Judecatorie am numar de inregistrare de la contestatia PV de contraventie.
Este suficient acest numar de inregistrare, pentru a-l atasa la contestatia la executarea silita inceputa de Primarie si pentru a dovedi astfel ca am depus Plangere contraventionala?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters233678 , utilizator 10:55, 19 Decembrie 2011
solicitati un certificat de grefa de la judecatoria unde ati depus plangerea contraventionala
Multumesc pentru raspuns.
Termenul pentru depunerea Contestatiei la Somatia de plata este de 15 zile. Daca solicit acest certificat de grefa, in cat timp il primesc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu previas previas Am primit un PV pentru lipsa rovinietei.Ulterior am facut plangere contraventionala in termen legal de 15 zile.Cu toate acestea ANAF a emis somatie si titlu ... (vezi toată discuția)
Poprire de la primarie- cheltuieli de executare desi am castigat contestatia evikely evikely acum 3 ani mi s-a intocmit un proces verbal pentru a plati amende de 120 ron, inregistrat cu nr 1 din 15.06.2010 etc. Atunci am formulat o plangere care mi-a ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita contraventie smeagull smeagull Buna ziua, Sunt consilier juridic la primul abuz al primariei asupra s.c. la care lucrez, si am nevoie de putin ajutor: Starea de fapt: Politia comunitara a ... (vezi toată discuția)