avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

intretinere

As dori sa stiu daca se poate cind se poate trece o persoana la intretinere.este vreo lege,eu am un prieten care vine la mine nu mereu cind sint de servici seara nu vine sau cind are treaba el acasa la el nu vine,cum se procedeaza,am inteles ca trebuie sa stea efectiv 2 saptamini continuu casa fie trecut,la mine nu sta asa,va rog vreau un raspuns.multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 17:53, 25 Ianuarie 2012
Nu am gasit in lege unde scrie cind se poate trece o persoana la intretinere,si afirm din nou,nu vine mereu la mine...cum sa-l trec,nu mi-a reprosat nici un vecin dar ma gindesc daca o sa-mi zica....atit m-a intrebat domnul care vine cu cititul repartitoarelor si apometrelor daca m-am casatorit si daca locuiesc cumva 2 persoane la mine.
vsvsvs a scris:

Nu am gasit in lege unde scrie cind se poate trece o persoana la intretinere,


Daca nu ati gasit in lege unde scrie cand se poate trece o persoana la intretinere parcurgeti cu atentie art 17 alin r din HG nr 1588/2007

tot nu am gasit mentionat,multumesc oricum
Probabil ca nu cititi unde trebuie. HG nr. 1588/2007, art. 17 (1) se refera la atributiile comitetului executiv al as. prop.
Aliniatul r): stabileste cotele de participare pe persoana la cheltuielile aferente persoanelor cu domiciliul in cladire si pentru persoanele care locuiesc temporar, minim 15 zile pe luna; ...............
Sigur ca nu scrie chiar cum ati vrea dvs. Am inteles cam de mult ca nu doriti sa-l treceti pe prietenul dvs. in evidenta as. prop.ca persoana prezenta Pai nu il treceti si gata, ce atatea discutii, noi am incercat sa va facem sa intelegeti un lucru simplu, ca cheltuielile cu prietenul ar fi chiar mici si ca nu ar mai conta in asemenea situatie, ca bla, bla - dar dvs. nu si nu, ca unde scrie... Iata ca scrie. Nu este obligat nimeni sa faca apelul de seara si chiar nu poate, insa daca este vazut o data, de doua ori, poate chiar are cheia de la casa uneori (adica nu are voie?), pai trece-l frate pe raboj ca no fi un capat de tara. Aici nu cred ca-i vorba de costuri, ci de printipii. Ei, cu astea este mai complicat...
.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar persoane la intretinere puiucris puiucris Buna. Am o intrebare. Sotul meu, eu si cei 2 copii ai nostri locuim intr-un apartament. Sotul e plecat la lucru si lipseste cu saptamanile de acasa. Am cerut ... (vezi toată discuția)
Ptr asociatia de locatari Capris Daniela Capris Daniela Buna ziua.Daca sotul vine acasa pentru 10 zile sunt obligata sa-l trec la plata intretineri pentru cele 10 zile?? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Adaugarea unei persoane in vizita la intretinere geobat68 geobat68 Eu locuiesc impreuna cu mama intr-un apartament din bucuresti unde platesc intretzinerea integral.Prietena mea locuieste in alt apartament din alt bloc iar eu ... (vezi toată discuția)