avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Corectie Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Corectie Revisal

In cazul unei corectii facuta in Revisal la data la care produce efecte ce trec?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 19 Decembrie 2011
Daca faceti corectie inseamna ca ati facut o greseala la completarea datelor in REVISAL ... data de cand isi produce efectele este data de cand intra in vigoare modificarea respectiva si nu data cand faceti corectie la ce ati inregsitrat gresit ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal (1) GGP GGP La rubrica \"data la care produce efecte\" cum e corect sa completam? Data de acum de cand completex revisalul asta nou sau data de la ultima modificare ... (vezi toată discuția)
Gresala de salariu in revisal institutiepublica institutiepublica Din gresala am trecut la doua salariate un alt salariu.Adica in loc de 1019 am trecut 1119.Am si trimis programul cu aceasta gresala...Ar trebui sa corectez si ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe prioada determinata G.V. G.V. Buna ziua, daca am un contract de munca pe perioada determinata pana 07.12.2013, si vreau sa prelungesc. de la ce data trebuie sa prelungesc( de la ... (vezi toată discuția)