avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pierdut contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pierdut contract de intretinere

Buna ziua,
Mi-am pierdut 1 exemplar din Contractul de intretinere pe un apartament ce l-am incheiat cu bunica mea, actualmente decedata. Ce trebuie sa fac? Unde trebuie sa anunt pentru a impiedica unele posibile falsuri?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 23:05, 20 Decembrie 2011
Nu anuntati nicaieri. Daca ma aveti si alte exemplare este ok, daca nu puteti scoate un duplicat de la notarul care l a autentificat. Ca sa fie vorba de un fals asa cum spuneti dvs, ar trebui ca cel care a intrat sa zicem in posesia contractului in original sa incearca sa vanda insa cam greu....contractul de intretinere este notat la cartea funciara , are nevoie de acordul creditorului obligatiei de intretinere adica al bunicii dvs ca sa vanda si de cartea dvs de identitate in original.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-a fost furat un exemplar al actului duplicat de vanzare-cumparare apartament, posibile consecinte jlvera jlvera Buna ziua, Tatal meu a fost intr-o relatie cu o femeie care se pare ca a intrat in casa la mine si mi-a furat un exemplar duplicat din contractul de ... (vezi toată discuția)
Ce acte trebuie sa primesc de la notar la finalizarea succesiunii? ... simina carmen simina carmen Ce acte trebuie sa primesc de la notar la finalizarea succesiunii? ORIGINALE, tiparite in mai multe exemplare pentru fiecare mostenitor sau DUPLICATE? (vezi toată discuția)
Vanzare imobil de doua ori LaurV LaurV Buna ziua, Este posibila vanzarea unui imobil de doua ori? Din cate am inteles eu, dupa 6 zile de la obtinerea primului extras de carte funciara, vanzatorul ... (vezi toată discuția)