avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... unde sa judeca apelul?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

unde sa judeca apelul?

Am avut un proces de iesire din indiciziune pe fond dupa pronuntarea sentintei una din parti a facut apel ma tot uit pe net la instantele superioare din judet si nu gasesc cand se va judeca apellul cum gasesc data la care see va juideca apelul si instanta care il va judeca?
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 12:08, 20 Decembrie 2011
La tribunal.

Este posibil ca pe portalul tribunalului sa nu apara inca. Pana cand judecatoria va trimite dosarul la tribunal, apoi pana cand tribunalul va da termen, e posibil sa treaca ceva timp.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata transfer dosar de la judecatorie la instanta imediat superioara Cristian_Nicolae Cristian_Nicolae Are cineva idee despre DURATA unui transfer de dosar de la o judecatorie de sector la tribunalul Bucuresti?:O Exista \"sansa\" ca un la astfel de transfer sa ... (vezi toată discuția)
Cererea de stramutare in ce conditii se depune? clau1858 clau1858 Am un dosar de pretentii in care vreau sa depun o cerere de stramutare pentru judecarea apelului, din motive intemeiate, insa hotararea pe fond la Judecatorie ... (vezi toată discuția)
Catre cine fac apelul ? aser aser Am avut cerere de judecata,fond, la Judecatoria sector 2.Am de facut cerere de apel.Concret ,in cererea de apel unde scrie la inceput: Instanta......trebuie ... (vezi toată discuția)