avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort in strainatate!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort in strainatate!

buna ziua!sotia mea a plecat in italia in luna octombrie, pentru a face analize medicale fetitei noastre,in virsta de un an si jumatate, o scumpete de fata.dupa efectuarea analizelor,sotia si a gasit serviciu (ea locuieste impreuna cu parintii ei).acum m a anuntat ca nu mai vine acasa si ca a introdus actiune de divort in italia.
nu e o surpriza pt mine faptul ca a bagat divort, ceva divergente intre noi au mai fost, dar nasterea copilului le a atenuat.intrebarea mea este:unde se va judeca procesul?in italia sau in ro?ce sanse mai am eu sa cer custodie comuna?in timpul casniciei am mai avut ceva greutati in sensul ca ea m a inselat, iar eu am iertat o.pe ea o sustin foarte mult parintii ei, care pe mine nu m au acceptat de la bun inceput.
Cel mai recent răspuns: ContSters234037 , utilizator 00:04, 24 Decembrie 2011
chiar nu e nimeni care sa ma poata ajuta?:foottap:
buna seara divortul se va efectua in italia,dar dupa sentinta trebuie sa vina cu actele in rominia si sa le duca la tribunal,asta dupa ce le traduce si le legalizeaza,apoi se desface casatoria pe baza procesului si a sentintei din italia.dar de copil nu stiu ce legi are in italia.eu locuiesc in spania si stiu cum este cu un divort in strainatate.sper sa iti fie de folos.craciun fericit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test de paternitate si pensie alimentara! pirvuanina pirvuanina Buna dimineata, ma puteti ajuta si pe mine intr-o problema foarte incurcata ?Acum 5ani,am cunoscut un barbat cu foarte multe probleme,nedivortat dar sotia ... (vezi toată discuția)
Acuzatii false agresiuni sexuale Ovid_you Ovid_you Buna seara. Va rog un raspuns,un sfat pentru situatia de mai jos. Sotia ma acuza fara logica de agresiuni sexuale asupra fetitei noastre de 2 ani si 5 luni. ... (vezi toată discuția)
Drepturi parintesti divort yulian29 yulian29 buna seara eu cu sotia mea neam intoes din italia acum 2 ani cu tot cu fetitele noastre in virsta de 10 si 9 ani acum fetele merg la scoala aici si au acte de ... (vezi toată discuția)