Buna ziua,
am rugamintea sa-mi spuneti,care este perioada de preaviz ce trebuie acordata ,in caz de concediere individuala(ori colectiva),pentru un angajat pe codul C.O.R.122408 (Manager Zona).Specific ca,angajatul lucreaza in companie,inainte de intrarea in vigoare a noului cod al muncii.
deasemenea,doresc sa intreb daca:angajatul beneficiaza de plati compensatorii(daca da ,de cate salarii)?
din informatiile mele nu mai exista in vigoare, nici Contractul Colectiv de munca national si nici cel din Ramura Comert.
Ma poate ajuta cineva?
1. Durata preavizului in cazul concedierii - individuale sau colective - este de minim 20 de zle lucratoare, indiferent de ce functie are salariatul concediat ...
2. Potrivit Codului Muncii - art.67 -, salariaţii concediaţi pentru motive care nu ţin de persoana lor beneficiază de măsuri active de combatere a şomajului şi pot beneficia de compensaţii în condiţiile prevăzute de lege şi de contractul colectiv de muncă aplicabil.
In acest caz, salariatii beneficiaza de salarii compensatorii numai daca sunt prevazute in ccm aplicabil angajatorului , in reg.intern al acestuia sau in c.i.m.
3. CCM la nivel de ramura de comert este inca in vigoare, potrivit art.4 alin.2 din acest contract.
ART. 75
(1) Persoanele concediate în temeiul art. 61 lit. c) şi d), al art. 65 şi 66 beneficiază de dreptul la un preaviz ce nu poate fi mai mic de 20 de zile lucrătoare.
(2) Fac excepţie de la prevederile alin. (1) persoanele concediate în temeiul art. 61 lit. d), care se află în perioada de probă.
(3) În situaţia în care în perioada de preaviz contractul individual de muncă este suspendat, termenul de preaviz va fi suspendat corespunzător, cu excepţia cazului prevăzut la art. 51 alin. (2).
ART. 76
Decizia de concediere se comunică salariatului în scris şi trebuie să conţină în mod obligatoriu:
a) motivele care determină concedierea;
b) durata preavizului;
c) criteriile de stabilire a ordinii de priorităţi, conform art. 69 alin. (2) lit. d), numai în cazul concedierilor colective;
d) lista tuturor locurilor de muncă disponibile în unitate şi termenul în care salariaţii urmează să opteze pentru a ocupa un loc de muncă vacant, în condiţiile art. 64.
ART. 77
Decizia de concediere produce efecte de la data comunicării ei salariatului.
Cat priveste valabilitatea contractului de care vorbiti puteti cere lamuriri suplimentare la Ministerul Muncii printr-un telefon sau o adresa scrisa.
Preaviz
iama
Poti fi in preaviz daca nu ai semnat nici un act aditional?
Pe data de 8mai am fost informat prin e-mail ca de la 1mai sunt in preaviz.
Este legal asa ... (vezi toată discuția)