avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... recuperare creanta
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

recuperare creanta

Am dat un client in judecata, in 16 dec am avut primul termen, somatie de plata , si mi se spune ca se admite cererea, ce inseamna ?
Cel mai recent răspuns: mihaelarad , utilizator 13:00, 21 Decembrie 2011
Inseamna ca dupa ramanerea definitiva si irevocabila a hotararii pronuntate, veti putea investi cu formula executorie sentinta si o puteti pune in executare prin intermediul unui executor judecatoresc pentru a recupera suma de bani solicitata in instanta. Asta in cazul in care nu doreste sa execute de bunavoie :). Ati castigat, asteptati sa treaca termenul de exercitare a actiunii in anulare, iar in cazul in care a trecut si partea adversa nu a formulat actiune in anulare, puteti merge si efectua demersuri in vederea obtinerii titlului executoriu (investirea cu formula executorie a sentintei). Cu stima.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in anulare pneuros pneuros Am facut o somatie de plata care s-a admis , pe urma debitorul a formulat actiune in anulare care sa respins. Intrebarea este : dupa cum inteleg og 5/2001 ... (vezi toată discuția)
Expertul refuza sa indeplineasca o hotarare judecatoreasca rolex rolex Am angajat o lucrare de ridicare topografica si de intabulare in CF a unei suprafete de teren in mediul rural. Dupa ce mi-a luat banii timp de un an nu am mai ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuieli de judecata ContSters268881 ContSters268881 Buna dimineata, Am cateva intrebari si va rog sa ma ajutati sa inteleg... 1.Va rog sa ma lamuriti ce se intampla dupa ce instanta admite cererea de ... (vezi toată discuția)