avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract de Prestari servicii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract de Prestari servicii

Buna seara sunt PFA si am un site de cupoane si doresc sa stiu daca eu in calitate de pfa pot sa fac contracte de prestari servicii cu un srl sau alta persoana fizica autorizata si daca Da , la inceputul contractului cand scriu datele partilor contractuale este obligatoriu sa trec IBAN-ul meu sau a firmei respective
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 13:55, 21 Decembrie 2011
Se trece pentru a se sti in ce cont să se vireaze sumele reprezentand contravaloarea serviciilor prestate.
Ok multumesc am inteles , dar ca PFA trebuie sa merg la o banca si sa imi fac alt cont bancar sau le pot folosi pe cele care le am acum pentru ca am cont la aproape toate bancile dar pe persoana fizica .
Se pot vira si in contul ca persoana fizica. Dar, nu ar fi rau daca contul ar fi pe PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar pentru profesie liberala- medic dragoscosmin23 dragoscosmin23 Caz concret: mi-am deschis cont la banca pe persoana fizica. Eu prestez servicii medicale pentru care emit factura. Celui care ii emit factura (este vorba ... (vezi toată discuția)
Parteneriat intre un srl si pfa. dobosancamelia25 dobosancamelia25 Buna ziua! Daca semnez un contract de prestari servicii, cu un PFA, sunt obligat sa le cer un extras de cont/Lista IBAN-uri, cand voi face plata? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Acord retinere din salariu/comision brendissima brendissima Este corect ca, printr-un contract de prestari servicii intre angajator si angajat/colaborator, sa se prevada ca salariatul/colaboratorul este de acord ca, ... (vezi toată discuția)