avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Parteneriat intre un SRL si PFA.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Parteneriat intre un SRL si PFA.

Buna ziua! Daca semnez un contract de prestari servicii, cu un PFA, sunt obligat sa le cer un extras de cont/Lista IBAN-uri, cand voi face plata? Mentionez ca ar fi vorba de un parteneriat intre un SRL si PFA. Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 5 Iulie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: geordano , utilizator 17:23, 4 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua. Indicati direct in contractul de prestari servicii contul bancar unde se va face plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate solicitare extras de cont ytrri20 ytrri20 Buna ziua! In momentul in care faci o plata, catre un PFA sau persoana fizica, ca si societate SRL, ai obligatia sa ceri extras de cont sau lista cu ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii Aleex123 Aleex123 Buna seara sunt PFA si am un site de cupoane si doresc sa stiu daca eu in calitate de pfa pot sa fac contracte de prestari servicii cu un srl sau alta persoana ... (vezi toată discuția)
Prin virament bancar ! codrutz2007 codrutz2007 Buna ziua ,am o intrebare ,o asociatie de proprietari este obligata sa aiba un cont bancar prin care sa imi platesc utilitatile prin internet banking,fara a fi ... (vezi toată discuția)