avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cumpãr societate pentru confectionarea de pãlãrii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cumpãr societate pentru confectionarea de pãlãrii

Buna ziua. O cunostintă din Italia m-a rugat sa caut o societate care confectioneaza pălării si este de vanzare. Va rog sa imi spuneti, unde m-as putea interesa. Vă multumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT \ , Avocat 16:06, 21 Decembrie 2011
Cea mai buna solutie este sa va inregistrati o societate noua cu acest obiect de activitate .... ca sa cumparati nu faceti decat sa cheltuiti mai multi bani si va si complicati ...
In trei zile va puteti infiinta o societate ....daca o cumparati ...trebuie sa modificati toate actele societatii ....parcurgeti aceeasi procedura ca si la o societate noua ....
Ultima modificare: Miercuri, 21 Decembrie 2011
CABINET AVOCAT \, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare masina sorinica42 sorinica42 Am vandut catre cineva o masina,am incheiat cu acea persoana un cotract de vanzare-cumparare,insa el,dupa doi ani de la cumpararea masinii ,inca nu si-a ... (vezi toată discuția)
Vanzare-societate comerciala gargamella gargamella Buna ziua! Am un srl-d infiintat in 2010,nu am accesat ptr fonduri, cu : comert cu ridicata al materialului lemnos, depozitari , constructii , in general ... (vezi toată discuția)
Cum se poate inchide o firma predaradu predaradu Ma numesc Preda Radu si sunt asociat la o societate comerciala cu raspundere limitata; societatea a fost inviintata in urma cu 2 ani, nu a avut ... (vezi toată discuția)