Va salut,
ma aflu intr-un proces de partaj cu fostul meu sot,impartim o casa cumparata in perioada cat am fost casatoriti.casa am cumparato din banii dati fara acte notariale ,chitante,martori,de parintii mei in urma vanzarii unui imobil
am depus la dosar dovada vanzarii imobilului ,declaratia facuta ulterior la notar de catre parintii mei ca mi-au dat banii, dovada ca munceam in perioada respectiva si un martor care cunostea situatia.in fond am obtinut 80%,motivul fiind probabil ,si faptul ca sotul meu nu lucra la vremea aceia deci nu avea venituri .
el a recunoscut ca parintii mi-au dat banii respectivi specificand faptul ca ulterior i-am cheltuit pe diverse cu prietenii neprezentand nici o dovada in acest sens si a mai spus ca banii de fapt i-au fost dati lui de catre parinti lui ,banii provenind din agricultura ptr ca nu aveau nici un fel de venit si in realitate eu stiu ca nici agricultura.
nu a depus nici un inscris doar un martor ametit care a declarat ca a auzit prin vecini etc. cele sustinute de el. a obtinut 20%.
acuma a intentat apel.eu nu fiind multumita de rezultat
va intreb ce sanse are sa-mi mai ia din procente?ar mai putea sa aduca o chitanta de mana confectionata rapid desi a fost intrebat si el si martorul daca au inscrisuri si au zis ca nu?cu ce as mai putea veni eu in plus sa ma apar?
va multumesc mult
in urma raspunsului primit de la dvs. am vb cu avocatul meu,acesta mi-a spus ca din moment ce eu sunt multumita de procentul castigat nu vede motivul aderarii la apelul lui.
oare greseste?
poate aveti amabilitatea sa-mi explicati de ce ar fi benefic ptr mine sa fac asta.
va multumesc.
poate totusi ma lumineaza cineva ,vad ca nu am mai primit nici o lamurire si chiar nu stiu daca trebuie sa insist cu aderarea la apel sau nu.
domnule eucivilavocat daca tot ati binevoit sa-mi dati un sfat va rog sa reveniti si cu niste lamuriri.multumesc
eu, ca unu impartial, ma gandesc ca daca ati solicitat contributie exclusiva la dobandire si sunteti multumita cu 80% ma intreb daca nu cumva spuneti minciuni cand afirmati in cererea introductiva ca sunt doar banii dvs la adobandirea acelui bun:-/
zic si eu..