avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Compensare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Compensare

Buna Seara,
Am si eu nevoie de un proces verbal de compensare (sau ceva de genul) .
Mai multe detelii:
* Vreau sa compensez activitatea de curatenie desfasurata in cadrul unei societati cu valoarea deseurilor recuperate din aceasta activitate.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: romyca26 , utilizator 15:19, 22 Decembrie 2011
Daca emiteti factura pentru deseurile recuperate catre firma care va asigura curatenia, puteti intocmi Ordin de compensare, insa acesta este un formular tipizat cu regim special care se achizitioneaza numai de la Imprimeria Nationala sau de la centre autorizate de vanzare ale acestora, pe baza unei comenzi, a unei delegatii insotita de copia dupa CUI si stampila societatii.
Procesul verbal de incheiere al sedintei de compensare il puteti descarca de aici:

[ link extern ] /

Banuiesc ca la acesta va refereati mai sus.:) Sau la Ordinul de compensare? :-/
Multumesc pentru raspuns,
Ideea este urmatoarea eu fac si activitatea de curatenie si ei vor sa ma "plateasca" cu deseurile pe care le recuperez in aceea zona . Ei vor ca valoarea deseurilor sa compenseze costul curateniei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme facturare - litigiu transport davidc davidc Buna ziua, As dori sa expun o problema legata de un transport de marfa. Acum o saptama firma de transport la care sunt administrator a efectuat un ... (vezi toată discuția)
Compensarea intre 2 firme marinelabalta@yahoo.com marinelabalta@yahoo.com Cum se face o compensare intre 2 firme cu facturi scadente mai mari de 30 zile si cu valori mai mari de 10.000 lei? Am inteles ca se face prin gama.imi dar ... (vezi toată discuția)
Compensare intre parteneri mdogaru27@yahoo.com mdogaru27@yahoo.com Buna ziua! Am initiat ordine de compensare cu o firma partenera. Firma mea le-a emis cu data din februarie, iar firma partenera cu data din martie. Este ... (vezi toată discuția)