avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Compensare intre parteneri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Compensare intre parteneri

Buna ziua!
Am initiat ordine de compensare cu o firma partenera. Firma mea le-a emis cu data din februarie, iar firma partenera cu data din martie. Este corect sa le inregistram asa sau unul din ordine trebuie anulat si facut cu aceiasi data pe care o are celalalt.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mdogaru27@yahoo.com , utilizator 08:44, 22 Martie 2013
Nu este corect.
Anulati Dvs. exemplarele emise in luna februarie si emiteti ordin de compensare si Proces verbal de incheiere al sedintei de compensare in aceeasi data la care partenerul Dvs. a emis formularul .
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare romyca26 romyca26 Buna Seara, Am si eu nevoie de un proces verbal de compensare (sau ceva de genul) . Mai multe detelii: * Vreau sa compensez activitatea de curatenie ... (vezi toată discuția)
Monografie contract parteneriat (barter) Bonutzu Bonutzu :wave: buna ziua la tot poporul poate cineva sa ma ajute cu o monografie ptr un contract de parteneriat ? ce acte sunt necesare ptr inregistrarea in ... (vezi toată discuția)
Probleme facturare - litigiu transport davidc davidc Buna ziua, As dori sa expun o problema legata de un transport de marfa. Acum o saptama firma de transport la care sunt administrator a efectuat un ... (vezi toată discuția)