dupa decesul tatalui sotia acestuia a ramas in casa(bun propriu al tatalui) dandu-ma in judecata pentru dezbaterea succesiunii.dupa terminarea procesului daca mie imi revin mai multe procente cui va reveni aceasta casa?eu doresc sa i platesc o sulta si sa paraseasca casa,acelasi lucru il doreste si ea.eu nu locuiesc in aceasta casa dar doresc sa o pastrez.poate instanta sa dispuna ca aceasta casa sa i revina ei chiar daca are procente mai putine?cum se procedeaza?cum sa fac?
are alta casa bun propriu iar in martie se face 1 an de cand locuieste acolo eu neputand intra in casa.daca nu se termina procesul pana in martie cum pot face ca aceasta sa paraseasca casa (legal fara scandal)iar eu sa pot intra?
Mostenire din donatie
rina68
Buna ziua, am o prietena care a fost casatorita timp de 16 ani cu un barbat, el a decedat de curand. Nu au avut copii . Casa in care au locuit a fost o donatie ... (vezi toată discuția)
Succesiune
razvan_popescu
Am o mare problema! impreuna cu sotia si ce trei copii, locuim la soacra mea. Eu nu am mutatie la aceasta adresa, in schimb sotia are. In urma cu 5 ani, socrul ... (vezi toată discuția)
Mostenire
Vlad2013
Buna seara ,
As dori sa va consult intr-o problema,legata de succesiune.
A decedat tatal. Acesta a primit,printr-un contract de vanzare-cumparare , ... (vezi toată discuția)