avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale statie transformare CEz si distributie Distrigaz
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

statie transformare CEz si distributie Distrigaz

Pe terenul unei societati CEZ Distributie are amplasata o statie de trasnformare.La fel Distrigaz.Este vreo sansa ca pentru acest teren sa obtinem chirie?
Cum trebuie procedat?Ii notificam, asteptam raspuns apoi ii actionam in instanta?
Are cineva idee?
Cel mai recent răspuns: Daniela Camelia Nicolae , Consilier juridic 11:26, 10 Ianuarie 2012
Buna seara
Societatea cand a cumparat terenul nu a luat la cunostinta de existenta celor doua statii ?Sau statiile au fost amplasate ulterior? Sigur societatea este si proprietara terenului unde sunt amplasate acestea?
S-au construit ulterior, si da societatea este prprietara terenului.
Buna seara
Imi cer scuze ca raspund cu intarziere.....am inteles ca, conducatorii firmei au fost de acord sa se amplaseze cele doua transformatoare pe baza unui act legal , nu?..... de ce nu au cerut la acel moment, in acel act ( presupun ca exista unul) plata pentru inchiriere teren?
Daca s-a amplasat in mod abuziv...atunci printr-o adresa puteti sa-i notificati, ii chemati la conciliere....si doar in cazul in care nu raspund ,actionatii in instanta( parerea mea!)
Revin, deoarece am aflat date noi...cand s-au cumparat terenurile erau aceste statii pe ele. Se mai poate face ceva in acest caz?
La ce legi ar trebui sa ma uit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sanse am daca dau in judecata electrica pentru neplata chiriei pentru amplasarea unui punct trafo in curtea proprietate privata? iuliana26 iuliana26 Am solicitat scris un raspuns in repetate randuri din partea Electrica pentru a stabili o intrevedere cu un reprezentant din partea lor si nu am primit raspuns ... (vezi toată discuția)
Teren proprietate privata traversat de linii de inalta tensiune nenea toto nenea toto Buna ziua Am primit de la bunica mea ,(am facut act de vanzare cumparare ca sa nu am probleme ), un teren intre blocuri ,in 2000.Aceste teren este traversat ... (vezi toată discuția)
Stalpi curent pe teren privat leorot leorot Buna seara, Detin un teren la tara si pe un sfert din el, la strada, se afla 3 stalpi de inalta tensiune si 2 transformatoare. integral pe terenul meu. sunt ... (vezi toată discuția)