Pe terenul unei societati CEZ Distributie are amplasata o statie de trasnformare.La fel Distrigaz.Este vreo sansa ca pentru acest teren sa obtinem chirie?
Cum trebuie procedat?Ii notificam, asteptam raspuns apoi ii actionam in instanta?
Are cineva idee?
Buna seara
Societatea cand a cumparat terenul nu a luat la cunostinta de existenta celor doua statii ?Sau statiile au fost amplasate ulterior? Sigur societatea este si proprietara terenului unde sunt amplasate acestea?
Buna seara
Imi cer scuze ca raspund cu intarziere.....am inteles ca, conducatorii firmei au fost de acord sa se amplaseze cele doua transformatoare pe baza unui act legal , nu?..... de ce nu au cerut la acel moment, in acel act ( presupun ca exista unul) plata pentru inchiriere teren?
Daca s-a amplasat in mod abuziv...atunci printr-o adresa puteti sa-i notificati, ii chemati la conciliere....si doar in cazul in care nu raspund ,actionatii in instanta( parerea mea!)
Revin, deoarece am aflat date noi...cand s-au cumparat terenurile erau aceste statii pe ele. Se mai poate face ceva in acest caz?
La ce legi ar trebui sa ma uit?