buna ziua,
as dori sa stiu , in cazul incare am platit taxa auto in decembrie 2010, iar termenul pt judecata il am in 2 feb 2012 (deci actele sunt bagate undeva prin mai-iunie 2011), si in conditiile aparitiei noii legi referitoare la taxa pe poluare, daca mai pot recupera banii platiti integral cu tot cu dobanzi sau daca o sa recopar doar o parte de 25% din taxa platita
va multumesc anticipat pt raspunsuri.
parerea mea personala este ca banii din taxele poluare nu cred ca se mai pot recupera in cuantum de mai mult de 25 %.............
astept si eu cu nerabdare sa vad ce se mai intampla cu aceasta minunata taxa
opinia mea este ca se mai pot recupera avand in vedere ca ati introdus actiunea cu mult inainte de aparitia legii... este vorba de o plata nedatorata la momentul incasarii acesteia
Buna ziua. Am o masina inmatriculata dupa 2007, la care am facut o actiune in instanta pentru recuperarea taxei. Intrebarea mea este daca cazul in care castig si mi se restituie banii, sunt constrans ca la o eventuala viitoare vanzare a autoturismului sa platesc noua taxa intrata in vigoare? Va intreb deoarece acest lucru m-ar dezavantaja pentru ca noua taxa ar fi cam de 2.5 ori mai mare. Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 11 Ianuarie 2012 esk, utilizator
Taxa poluare
Raluka_T
Buna dimineata.
In anul 2008- 29 feb- am achizitionat o masina prin Leasing, in luna martie sau aprilie 2008 am platit taxa de poluare, pot sa recuperez ceva ... (vezi toată discuția)
Taxa auto
r-c-cata
am o masina din 1998 . astea zic ca dau inapoi 25%din taxa auto. inapoi cum, cind taxa in 2009 era de 1500 de euro si acuma este de aproape 4000 de euro ,scazi ... (vezi toată discuția)