avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul muncii

Daca am semnat un contract de munca care are clauze de confidentialitate excesive, ce se poate intampla daca plec prin demisie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:54, 23 Decembrie 2011
Clauza de confidentialitate se refera la obligatia de a pastra confidentialitatea asupra unor aspecte/documente/politici ale societatii sa; nu are legatura cu mentinerea contractului de munca.
Puteti fi obligat sa le platiti despagurbir...depinde cum este stipulat in cim
Care este continutul acelor clauze de confidentialitate ? ... poate unele dintre ele incalca prevederile legale si atunci sunt lovite de nulitate ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme contract BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT am semnat un contract de munca pe 3 ani cu o banca . In contract mi-am luat angajamentul ca timp de 3 ani am sa raman la ei in banca pe acel post sau un post ... (vezi toată discuția)
Regulament ordine interioara - fapta penala? ContSters173568 ContSters173568 Cu scuzele de rigiare pentru deranj, va prezint urmatoarea situatie care este dpmdv relativ delicata. 1. Ma aflu in mijlocul unui conflict de munca. Eu am ... (vezi toată discuția)
Clauza contractuala uzinal uzinal ce se intampla in cazul in care semnez un contract cu clauza contractuala genul \"daca plec din unitate [din orice motiv - sanatate, concediere, demisie etc] ... (vezi toată discuția)