avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1320 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce sanse am pentru a cere daune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce sanse am pentru a cere daune

Buna ziua ... am fost concediata , am castigat concedierea cu plata drepturilor salariale si repunerea in functie , intrebarile mele ,:
1.Ce sanse as avea daca as cere daune morale , pentru ca o perioada mai bine de un an nu am putut avea nici un fel de venit si din cauza acestui abuz nu am putut sa ma angajez ?
2 Ce sanse de castig as avea pt a cere plata orelor suplimentare daca pontajul cu 8 ore a fost semnat de mine ( primul pontaj cu ore reale a fost refuzat si era impus pontarea cu 8 ore ) dar , pot demonstra cu inscrisuri si martori ca in realitate programul era mai mult 14 ore zilnic fara 2 zile libere saptamanale si am tinut locul (munca si responsabilitati ) pt 3 posturi din cauza ca societatea nu a facut angajari chiar daca organigrama prevedea ocuparea acestor posturi (conducere ) .
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 14:36, 15 Octombrie 2008
e cred ca daca aveti probe puteti demonstra.
este normal sa cereti acele daune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pontaj cu zile libere lucrate zeus72 zeus72 In conditiile in care am lucrat toate zilele libere oficial si nu am putut trece asta in pontajul electronic din motive tehnice(programul nu permite decit ... (vezi toată discuția)
Cim operare revisal mariana68 mariana68 am o mare problema am operat in revisal fara semnatura an gajatului desfacerea contractului de munca la solicitarea lui telefonica iar acum m-a dat in judecata ... (vezi toată discuția)
Concediere la revenirea din concediul de ingrijire copil madina71 madina71 Buna seara! La revenirea din CIC angajatorul mi-a spus ca mi s-a desfiintat postul , ca unitatea este in restructurare si ca urmeaza a mi se desface ... (vezi toată discuția)