avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren cumparat - 2 m am pierdut in procesul intentat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren cumparat - 2 m am pierdut in procesul intentat de vecina

am cumparat un terent intabulat, iar vecina m-a dat in judecata pe motiv ca atunci ca ea a vrut sa isi intabuleze terenul nu ii mai iesea suprafata. ne-am judecat si am pierdut. cum e posibil asa ceva?? acum trebuie sa imi ia 2 metri din latimea mea. Mentionez ca eu nu am putut sa particip la proces si a participat altcineva in locul meu. Insa cu toate actele in regula nu imi explic
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 05:58, 24 Decembrie 2011
Instanta de judecata este suveranta in solutionarea plangerilor
In lipsa probelor in baza carora instanta de judecata a pronuntat hotararea ,nu putem decat sa facem supozitii
Aveti la indemana cai de atac impotriva hotararii defavorabile dvs
in primul rand, se pare ca nu ati procedat cu maxima diligenta in a va apara in cadrul procesului.De exemplu, ar fi trebuit sa chemati in garantie pe fostul vanzator(avand posibilitatea sa solicitati despagubiri).
Aveti la dispozitie si cai de atc. ar trebui sa uzitati de ele si sa nu cedati asa de usor(daca veti considera ca se inclina balanta in favoarea dvs).
oricum, ati prezentat prea succint speta dvs.Apelati la un profesionist care sa va reprezinte interesele.
succes
av zagrean g
Judecata nu s+a rezumat la un singur termen.Probabil că a fost dispusă şi o expertiză în cauză, d-voastră nu aţi participat? Cum v-aţi apărat dreptul ?Numai pe bază de acte nu se dădea o sentinţă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! care ar fi solutia la urmatoarea problema legata de ... Mariandvd Mariandvd Buna ziua! Care ar fi solutia la urmatoarea problema legata de un teren intravilan? Am cumparat un teren intravilan cu suprafata de 1000 m2, avand ... (vezi toată discuția)
Problema teren cu vecinul - suprapunere teren in acte Brasi Brasi Buna ziua. In 2013 am cumparat la licitatie de la o Casa de Insolventa doua active reprezentand proprietate rezidentiala (casa si teren 858,49mp + teren ... (vezi toată discuția)
Terenul de sub casa YRY COMPANY SRL YRY COMPANY SRL Buna ziua, Doresc consiliere in urmatoarea problema: parintii mei au decedat de foarte mult timp, dupa desul lor am vandut casa(pe acea vreme nu se vinea ... (vezi toată discuția)