avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto 2012
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto 2012

se poate sau nu evitarea noi taxe auto din 2012?
Cel mai recent răspuns: sarsyn2o , utilizator 15:13, 24 Decembrie 2011
Bună ziua,

Am nevoie de un răspuns urgent !!!

Aș vrea să achiziționez un autoturism înmatriculat în România în 2001.
Întrebarea mea ar fi ce trebuie să fac pentru a nu plăti taxa de poluare, să fac doar contractul de vânzare-cumpărare anul acesta sau procedura completă prin care înmatriculez mașina pe numele meu? Și bineînțeles și întrebarea inițiatorului acestui topic.

Vă mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Decembrie 2011
stefd, utilizator
Daca puteti sa faceti procedura completa ,atunci clar a-ti rezolvat problema .Deoarece RAR dureaza si se programeaza ,eu va recomand sa va duceti la un birou de inscrieri auto deoarece ei au posibilitatea sa va rezolve intr-un timp scurt
Zilele trecute am fost la RAR in volutari pentru anul acesta nu se mai fac programari la autenticitate, asa cum si cristina a spus e posibil sa te ajute o firma specializata care mai are cateva relatii pe la RAR. Mult succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnmatriculare auto luissiana luissiana am cumparat un autoturism din Spania. Am facut contract de vanzare cumparare si fostul proprietar mi-a inmanat Fisa tehnica de ITP urmand a imi trimite ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru autovehicul inmatriculat utilizator35 utilizator35 Buna ziua, As dori sa cumpar un autovehicul inmatriculat in Ro si pentru care la momentul inmatricularii nu s-a platit taxa de poluare/inmatriculare ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedez ca sa inmatriculez masina fara sa platesc taxa de poluare? glo glo am o masina inmatriculata in uniunea europeana. am achizitionat-o si asi vrea sa o inmatriculez fara a achita taxa de poluare. Cum trebuie sa procedez? pot ... (vezi toată discuția)