avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor noua lege a Caselor private de sanatate
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

noua lege a Caselor private de sanatate

Buna ziua!

Am rugamintea la dvs dea ma ajuta cu un sfat: tatal meu are un pfa deschis si nu a platit contributia la sanatate timp de 5 ani. in luna august a primit acasa instiintare de plata ir suma nu este neglijabila.
o data cu infiintarea caselor private de sanatate , e posibil ca aceasta suma datorata casei nationale de sanatate sa se anuleze? ma sfatuiti sa platesc acum in decembrie suma datorata sau sa mai astept?

Va multumesc mult pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:26, 24 Decembrie 2011
nu...oricum pana se va aplica efectiv legea mai trece. si statul tot ramane...in nici un caz nu se sterg datoriile.
Va sfatuiesc sa mergeti sa platiti,daca v-a avea nevoie de adeverinta pt caz de boala sau spitalizare nu i se va da si va plati din buzunar tot +aceste contributii.
Sarbatori frumoase..
Prin instintarea respecitva tocmai au intrerupt prescriptia. Mergeti si platiti.
abuz
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Decembrie 2011
afaceriiolden, utilizator
afaceriiolden a scris:

abuz

Si daca e abuz, nu e legal? Nu se datoreaza contributia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate plata cass Stefan Litu Stefan Litu Buna ziua, Saptamana trecuta am fost instiintat de catre ANAF ca figurez in evidenta fiscala cu sume datorate \"Contributia de asigurari sociale de sanatate ... (vezi toată discuția)
Plata cas pentru pfa in 2014 pentru anii 2007, 2008, 2009 _bogdan _bogdan Buna ziua, sotia mea a deschis in 2007 un PFA de traducator autorizat, pentru ca am avut niste oferte de traduceri in anul respectiv. In anii 2008 si 2009 ... (vezi toată discuția)
Costul spitalizarii fara asigurare Violeta17 Violeta17 cum ma sfatuiti ca e mai bine? sa platesc spitalizarea sa sa platesc din urma la cass? daca tre sa platesc la cass cu cat timp in urma trebuie? si cum? (vezi toată discuția)