avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare mostenire

sunt titularul unui testament facut pe toate bunurile mobile si imobile , bunica mea a avut pamint in jur de 100 ha..cum as putea sa intru in posesia mostenirii ,ea decedind in 2002 la un azil de batrini si nemaiavind alti urmasi
cu respect
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 11:46, 26 Decembrie 2011
Luati legatura cu notarul care a redactat testamentul.
@ovidiujigau
Competent pt dezbaterea succesiunii este un notar din circumscriptia domiciliului bunicii. Nu conteaza unde s-a autentificat testamentul. De altfel poate sa fie si olograf.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de mostenitor DARSHAN DARSHAN CE ESTE UN SUPLIMENT LA CERTIFICATUL DE MOSTENITOR?FAC PRECIZAREA CA CERTIFICATUL ESTE EMIS IN 1992,DUPA MOARTEA TATALUI,UNDE SORA A RENUNTAT LA ... (vezi toată discuția)
Succesiune nedesbatuta mr.stefy mr.stefy buna ziua am si eu o problema si va rog sa ma ajutati.....in urma cu 10 ani fratele meu amurit si a ramas sotia lui(nu au copii) nu am fost chemata la ... (vezi toată discuția)
Am găsit testamentul care l-a făcut mătușa in anul 2000 scrie ... Magie1 Magie1 Am găsit testamentul care la făcut mătușa in anul 2000 scrie testament că toate bunurile ei mobile și imobile ce vor regăsi în patrimoniul ei la ... (vezi toată discuția)