avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drepturile femeii crestine casatorita cu un musulman , ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepturile femeii crestine casatorita cu un musulman , copii rezultati din aceasta casatorie

Buna ziua . Ma numesc Debora si as vrea sa imi dati cateva sfaturi daca se poate . Am un prieten turc de religie musulmana de 2 ani de zile ,eu fiind crestin ortodox . Ceea ce doresc sa aflu este ce ar implica aceasta casatorie si ce religie ar avea copii rezultati daca eu nu mi-as schimba religia . Mentionez ca vreau sa ma casatoresc in Romania , dar totodata imi este putin teama de urmarile acestei casatorii. El nu este casatorit dar tot timpul imi vorbeste despre acest lucru .
Multumesc tuturor celor care imi raspund pe acest forum . Nu o sa ma cunun niciodata intr-o moschee , am intrebat doar sa stiu cum stau lucrurile in caz ca o sa imi propuna asa ceva .. Si dupa cele aflate nu o sa merg niciodata in Turcia :)) nici eu si nici copii mei daca o sa fie sa ma casatoresc cumva cu el . Va multumesc inca odata .
Ultima modificare: Luni, 26 Decembrie 2011
debora, utilizator
Cel mai indicat, asa cum ati scris si Dvs. este sa ramaneti aici in tara. Nu stiti insa cum va evolua relatia Dvs. cu viitorul sot, astfel incat este bine sa va luati masuri de precautie inainte.
Forumul a fost punctul de plecarea in aflarea unor probleme cu care v-ati putea confrunta. Sunt destule persoane care nu au iesit tocmai bine din astfel de relatii. Si aici mai gasiti cateva din experientele impartasite de femei casatorite cu cetateni musulmani.
Eu va doresc numai bine, insa ma indoiesc ca tatal copiilor Dvs. va accepta religia crestina.


Da, sub aspectul ramanerii cu copilul atata timp cat va ramane in tara sau in alt stat din UE nu va avea probleme.
Daca merge in Turcia...va avea probleme...serioase...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eu ortodox el musulman ContSters259700 ContSters259700 Buna ziua numele meu este Andreea si doresc sa aflu cateva lucruri.Prietenul meu este turc de religie musulmana ..problema e ca doreste sa ne casatorim iar eu ... (vezi toată discuția)
Diferente loc casatorie rarymimi rarymimi Buna seara. Sunt romanca si vreau sa ma casatoresc cu un tunisian. Intrebarea mea este: exista o diferenta casatoria incheiata in Tunisia si cea din Romania? ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu musulman ContSters98812 ContSters98812 buna ziua.sunt aura si sunt f noua in forum aici.am o mare prb si as avea nevoie de ajutorul d-voastra.sunt pe cale sa ma casatoresc cu un musulman ... (vezi toată discuția)