avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... accident din vina sefului de scara
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

accident din vina sefului de scara

buna ziua. in blocul in care locuiesc s-a montat un interfon. acesta este legat la un economizor de energie electrica si de 2 luni, s-a defectat. in sensul ca nu se mai poate aprinde lumina in bloc. am luat legatura cu seful de scara sa cheme meseriasii sau firma care l-a montat sa il repare, dar mi-a spus ca acestia au dat faliment si nu ii poate gasi. acum 2 zile, in lipsa functionarii liftului, am urcat pe scari, m-am impiedicat si mi-am rupt mana. vreau sa stiu daca il pot de in judecata pe seful de scara sau asociatia de proprietari pentru accidentul suferit. si pe ce baza legala. mii de multumiri.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:20, 26 Decembrie 2011
Nu va suparati dar indiferent unde va deplasati ,pentru propria dvs siguranta este necesar sa fiti atent
In situatia mentionata de dvs ,in care nu functiona sistemul de iluminat pe calea de acces mai mult se impunea sa fiti atent
In eventuala actionare in instanta a sefului de scara nu veti obtine satisfactia unei hotarari favorabile dvs ,pentru ca dvs nu puteti sustine si proba existenta de raport care sa prevada obligatii si responsabilitati ,pe care eventual acesta nu le-a indeplinit
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele asociatiei de proprietari dar care nu poate fi facut responsabil pentru lipsa dvs de atentie sporita
Sarbatori fericite si insanatosire grabnica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costuri reparatie lift alex.i alex.i Buna ziua! Am cumparat un apartament la etajul 10, intr-un imobil vechi. Cand am inceput renovarile, am instiintat seful de scara, presedintele asociatiei, am ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de calculul întreținerii: mi s-au adăugat cheltuielile cu reparația interfonului. există o metodă prin care pot combate acest abuz? Mobrar Mobrar Buna ziua. In urma cu 2 saptamani s-a defectat usa scarii astfel incat se putea deschide doar cu ajutorul banutilor magnetici pentru interfon. Eu si sotia ... (vezi toată discuția)
A intra in legalitate cu ajutorul infiintarii asoc. proprietari zolyxx zolyxx Noi acum dorim sa infiintam asociatia de proprietari in scara cu 20 de ap. Pana acum nu am avut nici asociatia de locatari, nimic. Strangeam bani pt consumul ... (vezi toată discuția)