avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita a B.O. neonorat din lipsa de ...
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita a B.O. neonorat din lipsa de disponibil

Societatea noastra a intrat in reorganizare judiciara. La sediul societatii a sosit cu posta o executare silita pentru B.O. scadente si neonorate. Ce putem face o cerere de suspendare a executarii silite? Va rog mult ajutati-ma.
Cel mai recent răspuns: cezara costina , utilizator 10:39, 16 Octombrie 2008
In primul rind trebuie sa faceti contestatie la executare in cadrul careia sa solicitati si suspendarea eecutarii. Pe cale separata formulati cerere de suspendare pana la solutionarea acesteia din cererea de baza. BO au fost avalizate de civeva?
nu au fost avalizate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare asociati ai unei firme intrate in insolventa Rama.1ana Rama.1ana Va prezint urmatoarea speta: am livrat marfa in baza unui contract pentru firma asta. ea a emis BO avalizat de administratori ( asociati ) pe care l-a ... (vezi toată discuția)
Biletul la ordin avalizat Nicoleta02 Nicoleta02 Buna ziua, Doresc sa va intreb, ce se intampla in situatia in care actualul administrator al unui SRL, avalizeaza un bilet la ordin si il ofera drept ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare MariS19 MariS19 buna, ma poate ajuta cineva cu un sfat referitor la o contestatie la executare. Sunt garant avalist, s-a incuviintat inceperea executarii impotriva mea in ... (vezi toată discuția)