Am cumparat o masina de la o firma acum 2 luni jumate, cu factura si chitanta.
Masina a fost adusa din germania a avut numere de tol si un rand de nr provizorii pe firma de la care am luat-o.Problema e ca imi trebuie certificatul fiscal al firmei.Tipul ma tot tromboneste de 3 sapt ca il scoate,la un moment dat a zis ca trebuie sa plateasca amenda 150ron si imp pe luniile astea 2 de cand masina e la mine.am zis ca ii platesc numai sa imi trimita cert fiscal.ce sa fac sa trimita?probabil are datorii firma si nu ii da fiscalul.nu e nici o solutie,pe certificat sa scrie doar ca masina pe care mi-a vandut-o nu e urmarita fiscal. Va rog ajutor!
Dvs. ati facut o inmatriculare provizorie, limitata in timp. Vanzatorul a inregistrat autoturismul in contabilitatea sa pentru ca l-a achizitionat pe societate, iar pentru a-l instraina este necesar certificatul fiscal ...
Am si eu o mare prpblema si nu stiu unde sa ma mai duc si cum sa procedez...am cumparat masina in ianuarie acestui an si abia 4cum am castigat procesul cu statul si vreau sa-mi inscriu masina, insa fara acel certificat fiscal nu pot...problema mea este ca domnul de la care am cumparat masina nu mai este in tara de ceva timp si nu am cum sa scot acel certificat fiscal...nici un vecin de al lui nu stie nimic de el...domnul e din craiova, eu din predeal..
Ce pot sa fac in acest caz?l-as chema in judecata dar de unde sa-l iau?
As vrea acum sa ma duc la politie din nou si sa le spun ca nu am cum sa fac rost de acel certificat fiscal si sa ma ajute intr-un fel sa-mi inscriu masina..
M-am interesat eu prin relatii si domnul nu are datorii la bugetul de stat
Ce sa fac eu in situatia data ca simt ca inebunesc?
Certificat fiscal
Tamy1003
Bun gasit! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns caci de o saptamana jonglez ca o minge de ping-pong intre doua primarii si nu gasesc o rezolvare la problema mea. ... (vezi toată discuția)