avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Sunt in divort. Am trei copii minori cu varsta sub 14 ani. Sunt salariat si am un castig net de 2100 Ron lunar.Care este cuantumul aproximativ al pensiei alimentare lunare care va fi stabilit tinand cont ca sotia nu are serviciu?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 14:59, 27 Decembrie 2011
Procentul cuvenit pt 3 copii ar fi de max 50 % din salariu.. nu se tine cont ca sotia are sau nu servici, nu va sunt opriti mai multi bani din cauza asta
Conform noilor prevederi, pensia se va plati, de principiu, in natura. Asa ca puteti solicita instantei obligarea dv la plata unei pensii alimentare in natura reprezentand echivalentul a 1/2 din venitul lunar net.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara dodorel62 dodorel62 1 Daca am de platit 500 ron pe luna pensie si o restanta de 1500 ron restanta care procentul maxim care mi se poate retine din salariu,iar daca are din ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara evis_m evis_m sot si sotie cu un copil divorteaza,copilul ramane la tata,iar sotia se recasatoreste si da nastere la un alt copil. Cat plateste mama,pensia alimentara pentru ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie alimentara 3 copii crin84 crin84 buna ziua, Sotul are din prima casnicie 1 copil, iar in actuala casnicie 2 copii ( cel de-al 2-lea nascandu-se de curand). Plateste pensie alimentara primului ... (vezi toată discuția)