avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... datorii LA FISC
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

datorii LA FISC

AM UN SRL ,DIN 2008,AM ACUMULAT DATORII LA FISC IN VALOARE DE 28.000LEI,DIN CARE AM PLATIT IN LUNA NOIEMBRIE SI DECMBRIE SUMA DE 5200LEI.SUNT SUNATA SI AMENINTATA DE O ANGAJATA DE LA CIRCUMSCRIPTIA FINANCIARA,CA IMI DA FIRMA IN INSOLVENTA.INTREBAREA MEA ESTE DACA POATE ANGAJATA RESPECTIVA SA-MI DE FIRMA IN INSOLVENTA?,IN CAZUL IN CARE EU PLATESC IN FIECARE LUNA O SUMA DIN DATORIA PE CARE O AM.
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 21:53, 21 Ianuarie 2012
exista o procedura si se poate, dar cel mai bine este sa incercati sa obtineti o esalonare a datoriei
Ultima modificare: Vineri, 20 Ianuarie 2012
vasim74, utilizator
Buna seara .
Nu se ocupa angajata de la fisc de insolventa,ci consilierii juridici de la Directia de Finante.
Valoarea prag pentru a va cere insolventa ,este de 45.000 lei ron ,lucru pe care poate persoana aceea nu-l stie. Ceea ce va pot face cei de la fisc, este sa va prinda ,,in off-said" cu nedepunerea bilantului sau declaratiilor ,pentru a va cere ulterior dizolvarea prin O.R.C., respectiv lichidarea si abia apoi insolventa prin Tribunal .
Marius Bote .

Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012
Marius Bote, Practician in insolventa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate lichida un srl cu datorii la stat? iulianco iulianco Bună ziua! Există un SRL care, din păcate, nu a fost manageriat cum trebuie și are datorii la stat. Acestea nu pot fi plătite integral deoarece nu ... (vezi toată discuția)
Firma suspendata si insolventa Dahrma Dahrma Daca ai firma suspendata,se poate ca cineva sa ceara insolventa ei?(Finantele...) (vezi toată discuția)
Srl cu amenda de lipsa bilant neachitata Cipmars Cipmars Salut, am fost asociat cu cineva intr-o firma. Respectiva persoana era trecuta ca administrator. Din 2008 am primit amenda de bilant nedepus si de atunci firma ... (vezi toată discuția)