avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credit neachitat
Discuție deschisă în Executare silită

credit neachitat

Buna ziua
Am si eu o intrebare :Sora mea are un credit la Banca (nevoi personale ) acum are o problema si nu a mai achitat de 7 luni .Ce se poate intampla ?mentionez ca are un apartament pe numele sotului ei .daca trece apartamentul pe numele fiului ei de 15 ani ,se considera bun comun ?adica banca poate executa apartamentul daca este pe numele fiului ?Multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 27 Decembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:02, 27 Decembrie 2011
Ziceti ca ap e pe numele sotului, cu sotul ce s-a intamplat, e in viata ?Ap e cumparat inainte de casatorie de sot ?
Daca debitorul dupa pronuntarea hotararii instantei pentru obligarea la plata de sume pana la concurenta debitului acumulat,intelege ca act unilateral de vointa sa incalce dispozitia instantei ,sa invoce starea de insolvabilitate prin instrainarea bunului posibil dedus executarii,creditorul are dreptul prin actiune in instanta ,sa solicite revocarea respectivului act de instrainare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire in pericol blackiceflower blackiceflower Sotul meu a bagat firma in insolventa in dec.2011.Eu am aflat in dec.2012. Bineinteles, eu lucrez in alta parte , nu am acces in firma, dar am fost asociat cat ... (vezi toată discuția)
Executarea silita poate afecta bunul sotiei? Livica Livica Sa presupunem ca fostul sot ajunge la concluzia ca va fi executat silit cat de curand pentru ca nu plateste pensia de intretinere si trece apartamentul pe ... (vezi toată discuția)
Executarea silita de catre banca mariasirbu mariasirbu buna ziua.ma numesc maria si am si eu o 2 intrebari. mama are datorii mari la mai multe banci.in august 2010 ea si tatal meu mi-au donat mie ... (vezi toată discuția)