avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public

Pot solicita de la primarie adeverinta cu suprafata agricola inscrisa in registrul agricol in cazul in care, titularul titlului de propritate este alta persoana ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 04:15, 28 Decembrie 2011
O astfel de adeverinta o poate solicita doar titularul dreptului inscris in registrul agricol. Daca dumneavoastra aveti declarat un bun in registrul agricol cu alt titlu decat cel de proprietate vi se poate elibera adeverinta insa care sa certifice ceea ce este mentionat despre dumneavoastra in acel registru.
Informaţia pe care o doriţi d-voastră nu intră în categoria informaţiilor obligatorii de interes public. Este o informaţie strict personală.Dacă doriţi neapărat să intraţi în viaţa oamenilor, cereţi la OCPI, BIROUL LOCAL, un extras de C.F de informare, cunoscând nr.cadastral al suprafeţei respective.Acesta se eliberează la cererea orişicui, .Mai apoi mergeţi şi faceţi-i şi măsurătoarea: terenului, căci, nu-i aşa, avem dreptul:!!!!!!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras cf de informare sau de autentificare? iuliana_iakob iuliana_iakob Buna ziua, Am depus la primarie o cerere pentru acordarea dreptului de servitute si am primit o adresa prin care mi s-a cerut sa atasez un extras CF. ... (vezi toată discuția)
Extras de carte funciara alexbowwow alexbowwow pentru un credit ipotecar, cei de la juridic imi cer sa le aduc un extras de carte funciara al apartamentului pe care doresc sa il achizitionez in care sa fie ... (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate teren, disparut pascu tavi pascu tavi Tatal meu a fost re[mproprietarit cu 2,34 ha, cu titlu de proprietate. Terenul l-a dat in arenda la o societate agricola, dar cred ca a comis si gresala de a ... (vezi toată discuția)