avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare contract de munca perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare contract de munca perioada determinata

Buna ziua.
Daca un contract de munca pe perioada determinta inceteaza in data de 01.01.2012, cu ce data data se intocmeste decizia de incetare si cand se transmite in revisal avand in vedere ca prima zi lucratoare este 03.01.2012?
Multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:04, 29 Decembrie 2011
Incetarea c.i.m se face in baza art. 56 lit.i) la data expirării termenului contractului individual de muncă încheiat pe durată determinată.
Iti da posibilitatea sa faci decizia in 5 zile lucratoare.
Cred ca nu ati inteles intrebarea? .. in baza a ce document se va face transmiterea incetarii c.i.m.? .. sau se face intai transmiterea si apoi se emite decizia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal versus decizie incetare mea culpa mea culpa buna seara,am o intrebare ca deja nu mai stiu -in CIM pe perioada determinata este prevazut ~pe perioada cuprinsa intre data de 02.05.2011 si data de ... (vezi toată discuția)
Contract munca periada determinata iudith2000 iudith2000 Buna Ziua!Spuneti-mi va rog daca la incetarea unui contract de munca pe durata determinata se intocmeste decizie de desfacere sau acesta inceteaza de la ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca durata determinata trandafir2 trandafir2 Buna ziua, Un contract de munca cu durata determinata, a expirat la 10.03.2013. Nu s-a transmis incetarea in Revisal. Ce se poate face? Daca se transmite ... (vezi toată discuția)