avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salar minim 2012 Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salar minim 2012 Revisal

In cat timp trebuie transmis in Revisal modificarea salariului minim? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: sara mihu , utilizator 15:00, 6 Ianuarie 2012
@ sara mihu
Decizie colectuva si se va semna de luare la cunostinta ... decizie individuala , un exemplar i se va comunica salariatului situatie in care va semna de primire a deciziei respective

@ cdcd
comert : 750 lei
constructii : 700 lei
transporturi : 700 lei
freeelis a scris:

@ sara mihu
Decizie colectuva si se va semna de luare la cunostinta ... decizie individuala , un exemplar i se va comunica salariatului situatie in care va semna de primire a deciziei respective

eu am 200 de sal, fac rubrica pe decizia colectiva de semnare a salariatilor si semneaza fiecare in dreptul numelui?sau cum procedez?si ii pot trece pe aceiasi decizie si pe cei calificati?noi avem prevazut in CCM coeficienti pt calificati de 1.2 si ii voi aplica la sal de 700, este corect?
@ sara mihu

Faceti o decizie colectiva cu toti salariatii , iar la sfarsit faceti o anexa la decizie care sa cuprinda un tabel nominal cu salariatii care au luat la cunostinta de prevederile acelei deciziei ...

Coeficientii ii aplicati la salariul minim ...
freeelis a scris:

@ sara mihu

Faceti o decizie colectiva cu toti salariatii , iar la sfarsit faceti o anexa la decizie care sa cuprinda un tabel nominal cu salariatii care au luat la cunostinta de prevederile acelei deciziei ...

Multumesc mult
freeelis a scris:

@ sara mihu

Dl freeelis, va rog, imi puteti da un model de anexa la decizie sau macar ce ar trebui sa contina, am facut tabelul cu salariatii, dar nu stiu ca text ce trebuie sa contina anexa deciziei.Daca aveti un model de anexa...si multumesc f mult.

Alte discuții în legătură

Noutati privind salariile din 2012 ? eleodor-popescu eleodor-popescu Buna ziua. As dori si eu niste raspunsuri. Firma la care lucrez are un nr de salariati angajati cu salariul minim (fara sporuri), deci nu a trebuit sa ... (vezi toată discuția)
Salariul minim 2012 Arion Ramona Arion Ramona Am inteles ca salariul minim brut pe tara de la 01.01.2012 va fi de 700 lei,deci trebuie facute acte aditionale cu majorarea de salar de ex. pt muncitorii ... (vezi toată discuția)
Revisal modificare salar de la 670 la 700 lei ContSters86219 ContSters86219 am inteles ca astazi este ultima zi de transmis la revisal modificare salar minim. Am instalat varianta 508, dar nu stiu unde si cum trebuie modificat ... (vezi toată discuția)