avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Subinchiriere bun imobil in conditiile noului cod ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Subinchiriere bun imobil in conditiile noului cod civil

Speta: in ce conditii este permisa subinchirierea unui bun imobil in noul cod civil? Trebuie sa existe o clauza expresa in contractul de inchiriere in acest sens, contract incheiat cu proprietarul? Daca nu este prevazuta o asemenea clauza, trebuie acordul scris al proprietarului? In momentul prezentarii contractului de subinchiriere la Administratia Financiara ce acte se mai prezinta?
Doar acordul proprietarului dat in cadrul unui act aditional la contractul de inchiriere initial prin carea va da posibilitatea sa subinchiriati .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord de subinchiriere ataela1 ataela1 Buna ziua, Daca contractul de inchiriere a unui spatiu este incheiat la notar,este necesar ca si Acordul de subanchiriere a acelui spatiu,dat de catre ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere, subinchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de SC am inchiriat un spatiu de la o PF. In contract nu este specificat nimic despre ... (vezi toată discuția)
Subinchiriere imobil szmjanos szmjanos Buna ziua, Am o problema destul de complexa cu aspecte juridice, dar si cu aspecte personale. Încerc sa descriu problema cât mai simplu, si va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)