avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrarea donatiilor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrarea donatiilor

Intentionez sa infiintez o fundatie si as vrea sa stiu pe baza caror acte primare se inregistreaza in contabilitatea fundatiei cheltuiala cu o donatie umanitara. Am inteles ca se incheie un contract de donatie, dar nu stiu mai departe.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mitzi76 , utilizator 15:14, 3 Ianuarie 2012
Si inchei cu beneficiarul tot un contract de donatie, ca act primar pentru inregistrare?
Da.
M-am lamurit, multumesc pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie pentru scoala doriacristina doriacristina Buna ziua Societetea noastra ar dori sa doneze mai mult echipament hardware unei scoli. Imi puteti spune va rog cam ce as avea de facut ca totul sa fie in ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile achizitii china toareanelia toareanelia Achizitionam din China echipamente de joaca , platesc in vama TVA , acest TVA cum va fi inregistrat in contabilitate , cu valoarea platita in vama se poate ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila sc neplatitor de tva florisp2009 florisp2009 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o monografie contabila pentru un Sc care practica comert cu amanuntul si este neplatitor de tva. Cum se completeaza ... (vezi toată discuția)