avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indicator social de referinta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indicator social de referinta

Buna ziua.
As solicita interpretarea art.I.pct.2.din OUG nr. 126/2008,publicat in M.O. nr697/14.10.2008. Cat este valoarea ,,indicatorului social de referinta,,?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: serviciuapasarichioi , utilizator 12:58, 15 Iunie 2010
Nu sunt, inca, in posesia acestui monitor.
Abia astept sa-mi parvina, sa vad despre ce e vorba.
"Art. 33.1. — Valoarea indicatorului social de referinta este de 500 lei.”
Multumesc mult!
prin ce act normativ este reglementata valoarea indicatorului de referinta in prezent?

am gasit, nu mai este nevoie, multumesc!:D
Ultima modificare: Marți, 15 Iunie 2010
serviciuapasarichioi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indicator social de referinta Kyandra Kyandra Puteti sa-mi spuneti si mie ce act normativ stabileste valoarea indicatorului social de referinta la 500 RON?? (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj sau venituri din pfa? TANASE ILEANA TANASE ILEANA Buna seara,am o mica problema ,va rog sa ma ajutati daca se poate!Sunt somera de 2 luni(somaj+oug 116).As dori sa-mi deschid un PFA si sa lucrez pe baza de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de somaj de la 1 ianuarie 2011 irina_vasea irina_vasea stie careva daca de la 1 ianuarie a crescut si aceasta indemnizatie? ma refer daca a crescut indicatorul social de referinta (vezi toată discuția)