avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... violenta domestica
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

violenta domestica

buna seara,
as vrea sa stiu daca este obligatoriu sa depun palangere la politie pentru lovirea din data de 23 dec.individul este tatal copilei mele, nu locuim impreuna dar vine periodic la noi....este politist si m-a tot " informat " ca degeaba depun plangere atat cat EL BEA CU SEFII LUI
in urma lovirii a rezultat fisura de timpan+ alte urme ... dupa anul nou o sa-m i elebereze si certificatul medico-legal, am depus documentatia
eu am sunat pe data de 23 de la 112, dupa plecarea lui si am relatat cele intamplate pt ca m-a amenintat ca daca plec in wknd imi da foc la cas, avan o copie a cheii.
eu nu-i mai permit vizitarea copilei, pe care el o tot cere prin mesaje... astep sa ma dea in judecata pt drept de vizita, or eu ar trebui sa deschid un al dosar penal pt lovire?
multumesc

Ultima modificare: Miercuri, 28 Decembrie 2011
maryapopescu, utilizator
Depuneti plangere si relatati toate aceste lucruri in plangerea dvs,.. inclusiv intimidarea ca el ( individul ) " bea cu seful" Daca stii numele sefului mentioneaza-l explicit si este inutila plangerea dvs. Nu se stie niciodata ..poate ca nici nu este adevarat,.. sau poate ca "seful" e o persoana de caracter, poate ca afland cat de zmeu este "individul" are pre mustrari de constiinta . Mult noroc,.. si nu te lasa influentata . Nu toti caiinii ce latra musca.
Daca ati sunat l 112deja exista un dosar.Daca vatamarea se va incadra pe art 182 CP nu mai conteaza plangerea dvs.
Daca nu aveti martori va fi greu de dovedit dar se poate...
Copilul a fost de fata?
da, dar copila mea este f mica. are 1 an si 9 luni.eu incerc sa-l atrag in capcana(inregistrindu-l) , sa-mi recunaosca ca m-a batut.
multumesc pt incurajare.....
Depuneti plagere la Parchet impotriva lui, cereti si un nr de inregistrare, iar cu o copie a plagerii, mergeti si depuneti o sesizare si seful acestuia. In mod normal, pana la finalizarea cercetarilor ar trebui sa fie pus la dispozitie.

Alte discuții în legătură

Femeie agresata, doresc sa divortez, dar sotul nu este de acord davideloo608 davideloo608 aseara sotul meu m-a batut, dar pana dimineata au trecut cucuiele. am sunat la politie, dar el este linistit pt ca stie ca fara certificat medico legal nu ... (vezi toată discuția)
Cine ma poate ajuta sa scap de la santaj???? dia2120 dia2120 de cca 2 saptamani sunt amenintata de catre un individ ca daca nu-i dau suma de 5000 euro imi va acuza sotul de o implicare intr-un incident.sotul meu ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica si intimidare puffy_buffy puffy_buffy Buna dimineata.De ceva timp am intrat intr-o relatie,din care acum nu mai pot iesi.Primesc mesaje de amenintare,de intimidare,sunt agresata atat fizic cat si ... (vezi toată discuția)